LEDEN VOOR LEDEN

Beleeff geeft korting op training "Gevoelslandschap"

LEDEN VOOR LEDEN AANBIEDINGEN

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Beleeff. Vaklui in mensenwerk. En dat houdt ook in dat we snappen hoe een mens van binnen werkt. Hoe gedachten werken, hoe gevoelens werken, hoe emoties werken. En hoe dat allemaal op elkaar reageert.

En natuurlijk wat dat voor gevolgen heeft. Voor jou, voor je relaties, voor je daadkracht en je effectiviteit. Hoe het kan dat je daardoor soms foute keuzes maakt, en vaak ook goede. Hoe het kan dat soms dingen niet lukken, en vaak ook dingen wel lukken.

En hoe je er voor kunt zorgen dat je daar beter in wordt. Zodat het vaker wél lukt, zodat je vaker effectief bent, zodat je plezier en voldoening in het leven toenemen. Zodat je zelfvertrouwen groeit. En je uitstraling. En je relaties daardoor beter worden. En je leuker werk krijgt, dat beter betaald. Waardoor je meer doelen waar kunt maken. En je meer plezier hebt.

Beleeff-logo klein.jpg

KORTING OP TRAINING "GEVOELSLANDSCHAP"

Wat jij voelt dat kun je trainen

Je bent niet je gevoel. Jij bent jij. En jij bent de baas over wat je voelt. Net zoals je de baas bent over wat je denkt, zegt, eet, doet, waar je bent, met wie je bent… of is het niet zo simpel?

Wilt u zich versterken op het gebied van:

Weerbaarheid, Sensitiviteit, Eigen energie management, Relaties, Betekenisvol leven, Time management, Balans hoofd / hart weer op orde brengen

Volg dan deze training met korting!

VAZO leden krijgen €100 korting!

VAZO leden kunnen aan de training deelnemen voor €1147 per persoon of voor €1047 wanneer je je met z’n tweeën inschrijft. 

Interesse? Neem contact op met Rob te Velde: robtevelde@beleeff.nl  06-11799129

gevoelslandschap.nl

VERDER KOMEN

Wat je leert is onder andere ondersteunend wanneer je regelmatig last hebt van één of meer van vervelende zaken zoals deze:

  • Emoties die onverklaarbaar op en neer vliegen
  • Grote vermoeidheid na een bezoek aan een winkelcentrum
  • Een gesprek waarin je helemaal opgaat, om er na afloop achter te komen dat je de doelen van het gesprek niet hebt gehaald.

Los van medische oorzaken die dit kunnen verklaren, kun je er baat bij hebben als je je energie beter leert doseren, beheren, bewaren en bewaken.

Met de Training Gevoelslandschap krijg je daarvoor aanknopingspunten en leer je de benodigde vaardigheden.

UW LEDEN VOOR LEDEN AANBIEDING OP ONZE SITE? MAIL ONS OP VAZO@VAZO.NL

 


Founding Fathers


logo_amc.png  logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies