LEDEN VOOR LEDEN

War Child biedt VAZO leden een dubbele korting aan voor de 'War Child Urban Heroes Obstacle Run'

Neem deel aan B2Run Amsterdam met korting!

26 apr
Ledenborrel bij Greenberg Traurig

03 mei
Zakelijke speeddate

08 mei
Bestuursvergadering

LEDEN VOOR LEDEN AANBIEDINGEN

WAR CHILD URBAN HEROES OBSTACLE RUN - 13 MEI

E-mail banner War Child Urban Heroes.jpg

Op zondag 13 mei vindt de 'War Child Urban Heroes Obstacle Run' plaats, midden in het centrum van Almere. War Child biedt de leden van de VAZO nu een dubbele korting aan: bovenop de earlybird-korting, ontvang je als VAZO-lid nog eens 10% extra korting!

Door mee te doen aan deze unieke Obstacle Run in Almere Centrum, zet je in voor kinderen die opgroeien in genadeloze steden. Steden waar kinderen de dupe zijn van drugs- en bendeoorlogen.

De Obstacle Run is uitdagend voor iedereen: kinderen, volwassenen, vriendenteams, collega’s, mensen die sportief zijn of er alleen zo uitzien. Iedereen kan en mag mee doen. Alvast benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk hier de promo.  

Jij doet toch ook mee?! Schrijf je in met collega’s en neem het tegen elkaar op. SCHRIJF JE HIER IN!

Meer weten over de mogelijkheden of sponsor worden van dit event? Bekijk de website of neem contact op via bedrijven@warchild.nl

B2RUN AMSTERDAM - 12 JUNI IN DE ARENA

B2Run Amsterdam organiseert op 12 juni a.s. de eerste B2Run in Nederland en wel in onze Amsterdam ArenA in Zuidoost. Start en finish vanaf het veld, looproute door Zuidoost en het Bijlmerpark en Afterparty op het veld in de ArenA. De VAZO stimuleert aandacht voor vitaliteit in bedrijven en naast vitaliteit zijn ook teambuilding, plezier en nieuwe relaties belangrijk bij B2Run. U ondersteunt bovendien het Yvonne van Gennip Talent Fonds met uw deelname. Dat is vijf vliegen in 1 klap.

B2Run Amsterdam biedt VAZO-leden een korting aan op de deelname. U betaalt € 33,- in plaats van € 39,- (ex BTW). Inschrijven kan via www.b2run.nl of bel 06-27473973 voor informatie. Doet u ook mee?

Goede indruk promofilm B2Run.jpg

Klik hier om de promofilm te bekijken

B2Run 16-910.jpg

B2Run 16-93.jpg

B2Run 16-9.jpg

B2Run 16-94.jpg

 


Founding Fathers


logo_amc.png  logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies