LEDEN VOOR LEDEN 

4NWRjN2EwZjFhNTkwYmE3ZWEzYWYwMjk2NWVkZWIyNjguanBn.jpg

Grant Thornton is er voor u! 

Om u als ondernemer van dienst te kunnen zijn heeft Grant Thornton een specifieke webpagina geopend. Via onze coronavirus hub pagina houden wij u graag op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en maatregelen, die voor u als ondernemer belangrijk kunnen zijn. Maatregelen die een (wezenlijke) bijdrage kunnen leveren aan het in continuïteit laten voortbestaan van uw onderneming of het straks weer laten groeien van uw onderneming door optimaal gebruik te maken van de kansen! Ook heeft Grant Thornton een coronacrisisteam paraat (online) om alle vragen over de impact van de coronacrisis op en/of uw onderneming of vragen waar u als ondernemer van wakker ligt te beantwoorden. Dit crisisteam kunt u bereiken op 088 67 69 299. Mocht u ons willen bellen of mailen, dan kunt u ons bereiken op 088 676 9 333 of per mail via rens.ouwens@nl.gt.com of 088 676 9 205 of per mail via dooitze.dijkstra@nl.gt.com

Office Centre.jpg

Thuiswerkplek inrichten voor uw medewerkers? Als lid van de VAZO geniet u het héle jaar door van 10% korting

Ga naar OFFICECENTRE.NL

Logo Energy Department.jpg

Verlagen van uw energienota

Veel bedrijven hebben de organisatie tijdelijk de deuren moeten sluiten als gevolg van het Coronavirus. De vaste lasten blijven echter gewoon doorlopen, zo ook de energiekosten. Energy Department bemiddelt met uw energieleverancier om uw energienota te verlagen. Hierdoor heeft u nu minder uitgaven. Wij bemiddelen in deze tijden dit kosteloos voor u. Ook als u geen klant bent van ons.

Ga naar     www.edepartment.nl/voorschotbedragverlagen


 


word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies