WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

LEDEN VOOR LEDEN 

FO.jpg

Werken uw medewerkers grotendeels vanuit huis of is jullie kantoor gesloten? Juist nu is het extra belangrijk om te investeren in de gezondheid van uw medewerkers en om ook thuiswerkers fruitig te houden! Fruitful Office heeft daarom een thuisbezorgservice gelanceerd.

Met het (contactloos) laten bezorgen van een fruitbox laat u zien dat u de inzet van uw thuiswerkers waardeert en draagt u een steentje bij aan hun gezondheid en vitaliteit. Daarbij werkt u ook aan een positief & gezond bedrijfsimago en verhoogt u de loyaliteit van uw medewerkers. U kiest zelf de bezorgperiodiek, betaalt geen extra bezorgkosten voor de thuisservice en voor elke twee fruitboxen die Fruitful Office bezorgt wordt er 1 fruitboom gepland. 

Wilt u fruit laten bezorgen voor uw medewerkers op de kantoorlocatie? Dan krijgt u € 5 korting per snackbox. Bent u nog niet bekend met de fruitboxen van Fruitful Office dan geniet u als lid van de VAZO van maar liefst 50% korting op een 2-weekse proefperiode. Meer weten? Neem contact op via admin@fruitfuloffice.nl of 088 06 40 100.

PATHE.jpg

VAZO-leden Pathé en Borchland hebben de handen creatief in elkaar geslagen in deze tijden met veel restricties. Op het grote parkeerterrein van Borchland kunt u genieten van een bioscoopuitje waarbij u de film kunt kijken vanuit uw auto en beluisteren via een speciale FM frequentie. En om het uitje helemaal geslaagd te maken ontvangt u een QR code waarmee u allerhande lekkers kunt bestellen dat aan uw auto wordt afgeleverd. Deze setting is uitermate geschikt als event voor bedrijven. Daarom wordt de mogelijkheid tot uitkoop geboden waardoor u met eigen relaties – en eventueel ingeleid door een eigen presentatie – kunt genieten van een exclusieve voorstelling.

En natuurlijk betaalt u geen toegangsprijs per persoon maar per auto! Een ‘autokaartje’ kost € 22,50 en de eerste twee VAZO leden die reserveren mogen geheel gratis genieten van deze bijzondere filmavond. Meer info op borchland.nl/drive-in-bioscoop

Voor reserveren neem contact op met Marieke van Oostveen: m.vanoostveen@borchland.nl

Wesley klein.jpg

INTRODUCTIEKORTING: EERSTE FACTUUR 21% KORTING! 

(deze korting geldt alleen voor periodieke schoonmaak of glasbewassing)

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

06-818 227 82

info@glasbewassing-wesley.nl


Office Centre.jpg

Thuiswerkplek inrichten voor uw medewerkers? Als lid van de VAZO geniet u het héle jaar door van 10% korting

Ga naar OFFICECENTRE.NL


 


word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies