De VAZO is al 35 jaar dé bedrijvenvereniging van Zuidoost!

 KLIK HIER VOOR DE LEDEN VOOR LEDEN ACTIES

LEDEN VOOR LEDEN AANBIEDINGEN

Amsteldijk.jpg

KICK-OFF DAGEN GOLF AMSTELDIJK

Golf Amsteldijk heet u, samen met familie en vrienden, van harte welkom bij de super gezellige Kick-off dagen op zaterdag 6 april en zondag 7 april! De start van het golfseizoen op Amsteldijk is ieder jaar weer een happening met tal van gratis activiteiten. 
Kom ook in contact met de Amsteldijk Business ambassadeurs die in het bruisende Amsteldijk Business Paviljoen met live muziek en een gezellig horecaplein hun producten en diensten zullen presenteren.  
Op beide dagen kunt u zich inschrijven voor een leuk gratis golfonderdeel tussen 10.00 en 16.00 uur. Meld u in dat geval aan op: www.amsteldijk.nl/lp/kick-off-dagen

PAK HET GOLFEN WEER OP IN 9 HOLES

Op vrijdag 31 mei nodigt Golfcentrum de Hoge Dijk u uit voor een 9 holes golfronde op de Abcoudebaan. De afslag gebeurt om 15.00 uur met een all-tee start waardoor alle spelers op hetzelfde moment weer binnenkomen en kunnen gaan netwerken. Aansluitend aan de golfronde wordt er saté met friet geserveerd.
Dit arrangement (ontvangst met koffie/thee, 9 holes greenfee en een dagschotel) wordt aan de VAZO leden en introducés aangeboden voor € 32,50 p.p. ipv € 52,50. Meld u aan of neem voor meer informatie contact op met Joop Kluin via 06-51171608.

Golfcentrum-de-Hoge-Dijk.png


 


Founding Fathers


AMC-VUmc_Logo_RGB_72dpi.jpg       logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies