WIJ ZIJN MOMENTEEL HET BEST BEREIKBAAR VIA VAZO@VAZO.NL

VAZO

VAZO aan het WERK! HR bijeenkomst - 30 november


November 10, 2020

VAZO AAN HET WERK.jpg

 

Er staan in verband met het Coronavirus waarschijnlijk nog genoeg personele uitdagingen voor de deur waar we elkaar als HR netwerk in kunnen ondersteunen. Daarom nodigen wij u graag uit voor de volgende HR bijeenkomst op maandag 30 november van 16.00 uur tot 17.30 uur via Zoom. 

We zullen deze middag uitgebreid stilstaan bij het thema ‘discriminatie op de arbeidsmarkt’. Het vergroten van gelijke kansen op de stagemarkt is één van de speerpunten van de gemeente Amsterdam om te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Aan de hand van een interactieve en inspirerende sessie in de vorm van een digitaal spel. o.l.v. Artie Ramsodit (Citysolutions) zult u de belemmeringen ervaren die multi-etnische jongeren ondervinden tijdens vinden van een stageplek en welke belemmeringen de MKB bedrijven ervaren.

Verder is er tijdens deze bijeenkomst gelegenheid om onze personele uitdagingen met elkaar te delen en zullen we in het kort stilstaan bij het nieuwe Regionaal Werkcentrum. 

Programma 30 november:

16.00 - 16.05: Welkom en opening

16.05 - 17.15: Het vergroten van gelijke kansen op de stagemarkt (interactieve sessie)

17.15 - 17.30: Personele uitdagingen leden als gevolg van Corona en korte toelichting op Regionaal Werkcentrum

Aanmelden via: hjhilgeman@outlook.com

banner personeel.jpg

 

Ga naar het nieuwsoverzicht

word lid!


Maak kennis met dé netwerk- en belangenbehartigingsorganisatie van Amsterdam Zuidoost! Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten of maak een afspraak met VAZO-directeur Huib van Santen voor een vrijblijvend gesprek. 

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost