21 jun
Bijeenkomst Commissie Duurzaamheid

26 jun
Het Nationale Ballet: Tristan en Isolde (inschrijving gesloten)

28 jun
Ledenborrel bij Kunstveiling.nl

09 jul
VAZO aan het WERK! HR bijeenkomst

VAZO Dreeftoren

Verkiezingsdebat Cultuurplatform Zuidoost op 27 februari in het Bijlmer Parktheater


February 20, 2018

AMSTERDAM - Op 27 februari organiseert het Cultuurplatform Zuidoost het Verkiezingsdebat Zuidoost: een buurt middenin de stad?. Lijsttrekkers Sylvana Simons, Don Ceder, Rutger Groot Wassink en Laurens Ivens en kandidaten van VVD, D66, PvdA, CDA en DENK gaan in debat over de toekomst van Amsterdam Zuidoost. Graag nodigen wij u uit deze avond bij te wonen.

Het gaat goed met stadsdeel Zuidoost. Er wordt steeds meer gebouwd en ondernemers voelen zich er thuis. Dat geldt ook voor culturele ondernemers, die verenigd zijn in Cultuurplatform Zuidoost. Met dit verkiezingsdebat wil het Cultuurplatform aandacht vragen voor de verdere ontwikkeling van het stadsdeel. Heb je vanuit de Stopera - het centrum van de stad - wel het beste perspectief voor de toekomst van Zuidoost?

Het verkiezingsdebat kent een indrukwekkende line up van negen politici: Sylvana Simons (BIJ1), Don Ceder (ChristenUnie), Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Laurens Ivens (SP), Anne Marttin (VVD), Nicolle Cerutti (CDA), Nenita La Rose (PvdA), Mascha ten Bruggencate (D66) en Raymond Pinas (DENK). De avond is onder leiding van journalist Nicole Terborg.

Drie thema’s staan tijdens het debat centraal: wonen, werken en cultuur in Zuidoost. De politici bereiden op een van de thema’s een pitch voor. Aan het einde van het debat hoopt het Cultuurplatform een pact te sluiten met de aanwezige politici. Het platform wil dat een vast percentage van de vastgoedinvesteringen in Zuidoost wordt gereserveerd voor cultuur in het stadsdeel.

Cultuurplatform Zuidoost is het netwerk van cultuurmakers in Amsterdam Zuidoost, een gezamenlijk initiatief van lokale culturele instellingen en eenpitters. Het platform is bedoeld om cultuur in Zuidoost samen te versterken en te bevorderen in de buurt én in de stad.

Het Verkiezingsdebat Cultuurplatform Zuidoost: een buurt middenin de stad? vindt plaats op dinsdagavond 27 februari in het Bijlmer Parktheater, aan het Anton de Komplein 240 in Amsterdam. Inloop vanaf 19:00, het debat van 19:30 tot 21:00. Aanmelden kan via de Facebookpagina: https://www.facebook.com/events/187805045324907/ 

Ga naar het nieuwsoverzicht

Founding Fathers


logo_amc.png  logo_ing.png Delta lloyd.jpg

                    VAZO EN VENZO STEUNEN                      GOEDE DOELEN IN ZUIDOOST

  klik hier voor meer informatie

venzo klein.jpg

VAZO werkt samen met
logo_CBA.png

Impressies


ZuidoostPartners Stadsdeel Zuidoost